Amanida de llegums amb vinagreta de mostassa

Ingredients

  • 1 pot petit de sigrons
  • 1 pot petit de llenties
  • 1 pot petit de fesols
  • 3 llaunetes d'anxoves
  • 1 pebrot verd italia
  • 2 pastanagues del ramet ratllades
  • 1 ceba tendra
  • 2 tomaquets pelats i sense llavors
  • Olives negres sense pinyol tallades a rodanxes

Per la vinagreta:

  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 1 cullerada de mostassa antigua (la del granet)
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Elaboració

En un bol, posem les llegums, el tomaquet tallat petit, el pebrot tallat petit, la pastanaga ratllada, la ceba tallada menuda, les olives ,les anxoves tallades petites amb el seu oli.
Remenem be.
Amb un batedor de ma fem la vinagreta, la posem al bol remenem i a la nevera .
opcional, abans de servir es pot ratllar per damunt 2 ous durs

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: