Bunyols de Bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g. de bacallà salat
- ½ Kg. Patates
- 2 ous
- 50 g. de Farina
- 2 alls
- Julivert
- Oli de oliva per fregir
4 racions
Elaboració
Rentar el bacallà per treu-li la sal, esmicolar-lo i posar-lo en remull , canviar-li el aigua al cap de una hora mes o menys.
Mentre bullim les patates pelades i trossejades amb aigua freda sense sal, fins que siguin cuites.
Batrem el ous amb el all i el julivert esmicolat, i afegim las patates escorregudes i xafades, remenem, afegim el bacallà escorregut, tornem a remenar, hi afegim la farina fins obtindré la consistència desitjada.
Posem a escalfar força oli en un paella petita i fonda (a de cobrir els bunyols)
Fem els bunyols amb dues culleres, o amb les mans, i els anem fregint de mica amb mica.
Els fiquem en un plat al que haurem posat paper de cuina perquè deixin anar al oli de mes.
(Amb aquesta quantitat surten uns 35 bunyols)
45min
Notes
Si no teniu problemes de mantindré la línia, es poden acompanyar amb patates tallades rodones i fregides tapades, en cas contrari també li escau una bona amanida de enciam i tomàquet, o lo que es vingui de gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.