Tastet d'embotits (entremès) amb Xinet Mandarí

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ou, bullit
  • Aigua
  • Sal
  • 3 olives farcides
  • 3 filets d'anxova (en oli)
  • Una tira de pebrot vermell (de pot)
  • Dos rodelles, de botifarra culana, blanca
  • Dos rodelles, de botifarra culana, negre
  • Dos talls, de bisbe(negre)
  • Dos talls, d'embotit, de llengua
  • Dos rodelles, de llonganissa (salsitxó)
  • Un tall, de pernil salat
  • Dos talls, d'embotit, de pa de fetge
  • Vuit rodelles, d'espetec

1 racions

Utensilis

Tres escuradents

Elaboració

Primer de tot, posem un cassó amb aigua, sal, i un ou, al foc, i quan comença a bullir, deixem que bulli, deu minuts, i tot seguit, el refredem a raig d'aixeta, i el pelem.
Agafem l'ou pelat, i amb l'ajud d'un ganivet, tallem una de les puntes de l'ou, per fer el barret del xinet.
Seguidament, agafem un escuradents, hi clavem una tira de pebrot vermell, una oliva farcida, un filet d'anxova, i la punta de l'ou, que hem tallat. Tot aquest conjunt, formen: la panxa, el cap, la cua, i el barret del xinet.
Ho clavem a la part de dalt de l'ou, i ja tenim una part del xinet, feta. Seguidament, agafem els dos escuradents que queden, hi clavem un filet d'anxova enrotllat, i un oliva farcida a la punta, i ja tenim els braços.
Tot seguit,els clavem en els costats de l'ou, i ja tenim llest el xinet.
El posem en el centre del plat, i anem posant els embotits, amb una mica de gracia, i per acabar el plat, rodegem el xinet, amb les rodelles, d'espetec, i ja el podrem servir a taula.
No cal que us digui, que farem tants plats, com comensals siguem a taula.

30min

Notes

Si voleu fer més abellidor el plat, podeu posar un niu de farnat de verdures amb maionesa,( ensaladilla russa), i damunt, posar-hi el xinet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: