Amanida palestina

Ingredients

  • 3 alberginies grans escalibades
  • 3 tomaquets vermells
  • 1 ceba tendra
  • 1 polsim de sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • Unes fulles de menta i julivert picades
  • 50 grm. de pinyons torrats

4 racions

Elaboració

Tallem les alberginies a daus, i les posem a la plata
Pelem els tomaquets els treiem les llavors i els tallem a daus, els posem damunt les alberginies
Tallem la ceba a dauets i afegim a l'amanida, salpebrem i amanim amb un bon raig d'oli d'oliva.
Per acabar posem les fulles de julivert i menta i els pinyons
opcional, si pot posar unes gotes de vinagre de modena
Servir freda

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: