Xoriç a la sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres tires de xoriç (xistorra)
  • Tres gots de sidra (si pot ser Asturiana, o del País Basc)

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, de mida mitjana

Elaboració

Tallem el xoriç a trossos d'un dit d'ample, els posem a la cassola coberts amb la sidra, i a foc ben suau, deixem que vagi coent-se.
Quan el xoriç és cuit(peró no massa), ja el podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
Per acompanyar aquest plat, el millor és el pa de pagès de la nostre terra.

30min

Notes

Aquesta recepta, acostuma a ser típica de les sidreries.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: