Bròquil, calçots i alls tendres estofats amb xoriç (xistorra)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bròquil petit
  • La part blanca de set calçots
  • Un manat d'alls tendres
  • Una tira de xoriç (xistorra)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Vi blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Un brot de julivert

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem el bròquil, el tallem en botons i el fiquem a coure amb aigua, sal i un brot de julivert, fins que sigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els calçots, els alls tendres i el xoriç, i quan tot plegat és ben sofregit, afegim una cullereta de pebre vermell i mig got de vi blanc, i tot seguit afegim el bròquil, hi donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!