Filets de verat al forn amb llit de patata i melmelada de ceba amb panses
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre verats de mida gran,( filetejats)
- Melmelada de ceba amb panses,( la podeu trovar a les meves receptes)
- Quatre patates grosses, (tallades a rodelles més aviat fines)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una safata per anar al forn.
Una espàtula fina, per treure el verat de la safata.
Elaboració
Primer de tot, fem la melmelada de ceba, com expñico a la meva recepta.
Seguidament, fregim les patates amb oli d'oliva, i les deixem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, posem els filets en una safata plana per anar al forn, amb: un polsim de sal i pebre negre, unes gotes de vi blanc, i un raig d'oli d'oliva,( això s'en diu blanquejar el peix). El coem a forn, a 180º, cinc minuts, i ja podrem passar a enplatar els filets.
Primer de tot, fem un llit de patates en el fons del plat, seguidament, posem dos filets de verat cap-i-quats, i per acabar el plat, ho cobrim amb melmelada de ceba i panses pel damunt, i ja ho podre servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.