Torrada d'escalivada amb anxoves, sobre llit de brandada
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Entrepà
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre llesques de pa de pagès de mig quilo
- Escalivada,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Brandada de bacallà,( la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Setze filets d'anxova naturals, dessalades
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una mànega pastissera
Quatre plats grans de porcellana, ben bonics
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
							Primerament, preparem l'escalivada tal com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament netegem les anxoves un cop dessalades, i les reservem.
A continuació, preparem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, agafem les llesques de pa,  les torrem en el forn a 180º, fins que són ben dauradetes, i les reservem.
En el moment de muntar els plats, posem cada una de les torrades en el seu plat, i amb l'ajud de la mànega  pastissera plena de brandada, fem quatre tires a lo llarg de cada llesca.
Tot seguit, repartim l'escalivada a lo ample de la llesca, ho reguem amb un rajoli d'oli d'oliva, i tot seguit repartim pel damunt els filets d'anxova posats en diagonal a l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  Torrades
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  Torrades  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2495 visites.
 2495 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns Hamburguesa
 Hamburguesa Sopes i cremes
 Sopes i cremes Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram