Truita de porro amb carn picada de vedella
Ingredients
- 3 Porros
- 750g de Carn Picada de Vedella
- 6 Ous
- 1 Got de vi blanc
- Sal
- Oli
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							1. Feu una incisió al llarg del porro i passeu-lo per sota l'aigua per treure la sorra que hi pugui haver quedat.
2. Talleu el porro ben finet i poseu-lo en una paella que tindreu al foc amb un rajolí d'oli, amb una mica de sal perquè ajudi a coure's. Deixeu sofregir durant 10 minuts.
3. Quan hagin passat aquests 10 minuts poseu la carn, i deixeu-ho tot fins que la carn canvïi de color, aproximadament 10 minuts.
4. Poseu un got de vi i deixeu reduïr durant 20 minuts.
5. Bateu els ous, i el que heu sofregit, després d'haver-ho deixat refredar una mica ho poseu a l'ou i ho barregeu bé.
6. Passeu un paper absorbent per la paella per treure l'excés d'oli i poseu la barreja.
7. Amb una espàtula aneu desenganxant i gireu la truita amb una tapa quan veieu que l'ou ha quallat bé, i després ho deixeu quallar per l'altre costat.
8. Quan ha quallat bé, ja ho podreu servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Truites
 
						Etiquetes: 
						Truites  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2907 visites.
 2907 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres Truita
 Truita Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram