Coca provençal

Ingredients

  • 1 bloc de pasta fullada
  • 2 carbassons
  • 2 tomaquets vermells (de polpa dura)
  • 1 ceba tallada molt fina
  • 1 cullerada d'herbes provençals
  • 50 grms. de pinyons
  • Sal
  • Pebre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 250grms de formatje ratllat

4 racions

Elaboració

Extenem la pasta fullada a la plata del forn
Tallem totes les hortalisses a daus i en un bol les barrejem junt amb els pinyons les herbes sal i pebre i l'oli,deixem 5'
Posem una mica de formatje reatllat damunt la pasta, despres les verdures i posem al forn a 200º si es forn d'aire uns 20 minuts
quant estigui cuit tanquem el forn, posem la resta de formatje i la deixem 5 minuts amb el forn tancat.

30min

Notes

si pot posar unes olives negres


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: