Carxofes al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 carxofes tendres
  • Oli d’oliva
  • Vinagre
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Preparem les carxofes treient unes quantes fulles exteriors.
-Les posem en una safata per anar al forn, amb una mica de: oli, vinagre, pebre i sal.
-Precalentem el forn a uns 250 graus i quan hi posem les carxofes el baixem a 200 graus. Són uns 30 minuts. De tant en tant les mirem per no passar-nos de temps i que quedin massa cremades.
-Emplatem 2 carxofes per persona. Normalment, en faig més. A la foto de la safata hi ha 12 carxofes. Molta gent en menja tres.
Si en sobren, les podem menjar el dia següent. 2 minuts al micrones i una mica d’oli i pebre.

35min

Notes

La temporada de la carxofa va de novembre a mitjans de març.


Recepta de cuina de Carxofes al forn

Abans d'anar al forn.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Carxofes al forn

En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

28895 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!