Carxofes al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes tendres
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Pebre negre mòlt
- Sal
2 racions
Elaboració
-Preparem les carxofes treient unes quantes fulles exteriors.
-Les posem en una safata per anar al forn, amb una mica de: oli, vinagre, pebre i sal.
-Precalentem el forn a uns 250 graus i quan hi posem les carxofes el baixem a 200 graus. Són uns 30 minuts. De tant en tant les mirem per no passar-nos de temps i que quedin massa cremades.
-Emplatem 2 carxofes per persona. Normalment, en faig més. A la foto de la safata hi ha 12 carxofes. Molta gent en menja tres.
Si en sobren, les podem menjar el dia següent. 2 minuts al micrones i una mica d’oli i pebre.
35min
Notes
La temporada de la carxofa va de novembre a mitjans de març.
Etiquetes:
Carxofes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
29886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies