Carxofes a la graella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis carxofes de mida més aviat gran
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

6 racions

Utensilis

Una graella elèctrica

Elaboració

Primerament, agafem les carxofes, els hi traiem les fulles més gruixudes de la part de fora, les piquem damunt el marbre de la cuina perquè quedin ben obertes i les espolsem amb una mica de sal i pebre negre en pols per dintre.
Tot seguit, les omplim amb oli d'oliva fins a una quarta part de la carxofa i les posem a coure, tot vigilant que no es cremin, fins que estiguin cuites.
El fet d'omplir-les amb oli, és el truc perquè quedin tendres i meloses.

40min

Notes

Aquesta recepta, tant la podem fer a la graella, a la brasa o al forn. Si les fem en el forn, les farem amb el forn a 180º, fins que veiem que són cuites.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: