Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Merenga
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 g de carn picada de vedella (han de sortir unes 5 mandonguilles per persona)
- Farina
- Oli d’oliva verge
- Sal
Pel sofregit:
- 2 Cebes
- 3 Tomàquets
- 1 Pebrot vermell gran
- Alls laminats
- Orenga sec
- 1 Got de vi blanc
- Oli d’oliva verge
- Sal
Per l’acompanyament a part del sofregit:
- 200 g de pèsols
- 400 g de rovellons
- 4 Pastanagues
- Oli d’oliva verge
- Sal
4 racions
Elaboració
-El dia abans fem les mandonguilles amb la carn picada de vedella. Les reservem
-Enfarinem les mandonguilles i en una paella gran amb una mica d’oli les daurem, uns 15 minuts.
Les reservem.
-Fem el sofregit en la mateixa paella: primer la ceba, quan ja està una mica feta, el pebrot vermell a daus, després el tomàquet ratllat, els alls laminats, l’orenga sec i el got de vi blanc. Anem remenant sovint. Ho salem una mica. Són uns 20 minuts.
-En una cassola de ferro colat, hi posem el sofregit, les mandonguilles i una mica d'aigua. Deixem coure uns 30 minuts, a foc baix.
-Mentre en una paella amb una mica d’oli i sal fem els rovellons fins que no treguin aigua.
-En la paella de fer els rovellons i posem a coure els pèsols i les pastanagues.
Fer els rovellons, els pèsols i les pastanagues són uns 20 minuts. Que no sumen en el temps d’elaboració, ja que tenim les mandonguilles que s’estan fent.
-Quan les mandonguilles portem coent uns 30 minuts, hi posem els rovellons, pèsols i pastanagues. Deixem coure uns 15 minuts més. Foc baix.
-Ja les podem servir, unes 5 mandonguilles per persona.
1h 20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies