Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 800 g de carn picada de vedella (han de sortir unes 5 mandonguilles per persona)
  • Farina
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

Pel sofregit:

  • 2 Cebes
  • 3 Tomàquets
  • 1 Pebrot vermell gran
  • Alls laminats
  • Orenga sec
  • 1 Got de vi blanc
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

Per l’acompanyament a part del sofregit:

  • 200 g de pèsols
  • 400 g de rovellons
  • 4 Pastanagues
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

4 racions

Elaboració

-El dia abans fem les mandonguilles amb la carn picada de vedella. Les reservem
-Enfarinem les mandonguilles i en una paella gran amb una mica d’oli les daurem, uns 15 minuts.
Les reservem.
-Fem el sofregit en la mateixa paella: primer la ceba, quan ja està una mica feta, el pebrot vermell a daus, després el tomàquet ratllat, els alls laminats, l’orenga sec i el got de vi blanc. Anem remenant sovint. Ho salem una mica. Són uns 20 minuts.
-En una cassola de ferro colat, hi posem el sofregit, les mandonguilles i una mica d'aigua. Deixem coure uns 30 minuts, a foc baix.
-Mentre en una paella amb una mica d’oli i sal fem els rovellons fins que no treguin aigua.
-En la paella de fer els rovellons i posem a coure els pèsols i les pastanagues.
Fer els rovellons, els pèsols i les pastanagues són uns 20 minuts. Que no sumen en el temps d’elaboració, ja que tenim les mandonguilles que s’estan fent.
-Quan les mandonguilles portem coent uns 30 minuts, hi posem els rovellons, pèsols i pastanagues. Deixem coure uns 15 minuts més. Foc baix.
-Ja les podem servir, unes 5 mandonguilles per persona.

1h 20min


Recepta de cuina de Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
Les mandonguilles preparades per coure.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
Els rovellons fets.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
Les mandonguilles fetes.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10052 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Anna M diu:
Bon dia Jordi:

Pots aclarir-me d'on surt el suquet de les mandonguilles?, no veig en quin moment s'afageix aigua/caldo.
Moltes gràcies. Anna M.
Jordi Garcia Miguel diu:
Hola Anna M.

De fet surt del sofregit, vaig oblidar que, s'ha d'afegir una mica d'aigua.
Ara he retocat la recepta i diu:
-En una cassola de ferro colat, hi posem el sofregit, les mandonguilles i una mica d'aigua.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: