Pasta amatriciana

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de pasta ( en aquest cas: llaços )
  • Aigua
  • Sal

Ingredients salsa amatriciana per 2 persones:

  • 1 Cullerada d'oli d'oliva.
  • 200 g de tomàquet (tomàquet sencer pelat en conserva)
  • 50 g de cansalada a tires.
  • 50 g d'un bon formatge d'ovella
  • Mig got de vi blanc (100 ml)
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Per la pasta:

-En una olla amb aigua i sal, hi posem la pasta ( en aquest cas: llaços )
-Quan bull deixem el temps que indica el paquet ( normalment entre 8 i 10 minuts ). De totes maneres, 2 minuts abans de l’indicació del paquet, el millor és provar-la ( hi ha gent que li agrada crueta i altre, més feta )

Preparació de la salsa amatriciana:

-Tallem la cansalada a tires, i la posem en una paella amb l'oli.
-Deixem coure un parell de minuts i afegim el vi blanc, deixant que es cremi una mica l'alcohol durant un altre parell de minuts.
-Traiem la cansalada de la paella i la reservem.
-A la mateixa paella, encara amb els sucs del vi, hi afegim el tomàquet picat i ho deixem coure a foc lent durant 15 minuts.
-Incorporem la cansalada que teníem reservada i el formatge ratllat. Remenem tot i ja tenim la salsa llesta.

Per emplatar:

-En un bol, hi posem la pasta i sobre la salsa. Remenem molt bé perquè quedi ben barrejada la pasta i la salsa.
-Servim en un plat

30min


Recepta de cuina de Pasta amatriciana

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!