Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre ecològic de pagès.
  • 4-5 patates
  • 4 grans d’all
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • Vi ranci
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

-Fem servir directament la safata del forn.
- Fem un llit de patata que cobreixi tota la safata. Ruixem tota la base amb oli d’oliva abundant.
-Tallem les patates a rodanxes de mig centímetre aproximadament.
-Escalfem el forn a 200 graus.
-Posem les patates al forn durant uns 15 minuts. Mentrestant tallem la ceba ben fina i els tomàquets en quatre parts.
-Quan les patates ja portin uns 15 minuts, traiem la safata del forn) i hi posem pel damunt la ceba, els tomàquets i les cuixes de pollastre, tot ben repartit.
-Ho salpebrem i ho posem al forn durant 30-40 minuts. Passat aquest temps donem la volta al pollastre i el ruixem amb un bon raig de vi ranci.
-Ho tornem a enfornar durant uns 30-40 minuts més i ja tindrem el plat preparat.
-Al final, pugem l’intensitat del forn perquè les cuixetes es torrin una mica.
-Ja es pot emplatar i servir.

1h 25min


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates

Pollastres ecològics de l'Empordà.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: