Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cuixes de pollastre ecològic de pagès.
- 4-5 patates
- 4 grans d’all
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- Vi ranci
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
-Fem servir directament la safata del forn.
- Fem un llit de patata que cobreixi tota la safata. Ruixem tota la base amb oli d’oliva abundant.
-Tallem les patates a rodanxes de mig centímetre aproximadament.
-Escalfem el forn a 200 graus.
-Posem les patates al forn durant uns 15 minuts. Mentrestant tallem la ceba ben fina i els tomàquets en quatre parts.
-Quan les patates ja portin uns 15 minuts, traiem la safata del forn) i hi posem pel damunt la ceba, els tomàquets i les cuixes de pollastre, tot ben repartit.
-Ho salpebrem i ho posem al forn durant 30-40 minuts. Passat aquest temps donem la volta al pollastre i el ruixem amb un bon raig de vi ranci.
-Ho tornem a enfornar durant uns 30-40 minuts més i ja tindrem el plat preparat.
-Al final, pugem l’intensitat del forn perquè les cuixetes es torrin una mica.
-Ja es pot emplatar i servir.
1h 25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.