Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 8 cuixes de pollastre ecològic de pagès.
- 4-5 patates
- 4 grans d’all
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- Vi ranci
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
-Fem servir directament la safata del forn.
- Fem un llit de patata que cobreixi tota la safata. Ruixem tota la base amb oli d’oliva abundant.
-Tallem les patates a rodanxes de mig centímetre aproximadament.
-Escalfem el forn a 200 graus.
-Posem les patates al forn durant uns 15 minuts. Mentrestant tallem la ceba ben fina i els tomàquets en quatre parts.
-Quan les patates ja portin uns 15 minuts, traiem la safata del forn) i hi posem pel damunt la ceba, els tomàquets i les cuixes de pollastre, tot ben repartit.
-Ho salpebrem i ho posem al forn durant 30-40 minuts. Passat aquest temps donem la volta al pollastre i el ruixem amb un bon raig de vi ranci.
-Ho tornem a enfornar durant uns 30-40 minuts més i ja tindrem el plat preparat.
-Al final, pugem l’intensitat del forn perquè les cuixetes es torrin una mica.
-Ja es pot emplatar i servir.
1h 25min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies