Crema de Verdures – Hortalisses

Ingredients

  • 1 Porro
  • 1 Carbassó
  • 3 Pastanagues petites
  • 2 Patates petites
  • 1 Ceba
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pa fregit ( opcional ).
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Batedora.

Elaboració

-Rentem bé les verdures i les trossegem.
-Posem a escalfar oli en una cassola i hi afegim la ceba, abans que agafi color hi afegim la resta de les verdures i deixem ofegar durant uns 5 minuts.
-Passat aquest temps cobrim amb aigua i hi afegim la sal, tapem i deixem coure fins que les verdures estiguin tendres uns 20 minuts. Reservem el brou.
-Traiem del foc, agafem una mica de brou , ho batem tot amb la batedora elèctrica fins a obtenir una crema . Si la volem més lleugera, afegim una mica més de brou del que havíem apartat fins que estigui al nostre gust.
-En el moment de servir-la li podem afegir uns trossets de pa fregit.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: