Lluç, bròquil, fonoll i rossinyols

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de lluç fresc d’uns 150 g cadascun
  • 150 g de rossinyols ( millor frescos )
  • 80 g de bròquil comprat cuit i que sigui cruixent.
  • Bulb de fonoll
  • 1 Pot de pebrot vermell escalivat de qualitat.
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella gran amb una mica d’oli, quan està calent, salem el lluç i el posem a coure.
Uns 4 minuts per costat. El reservem.
En una altre paella amb una mica d’oli, saltegem els rossinyols frescos, previament netejats.
El foc alt i la paella tapada perquè treguin l’aigua. Els salem i deixem coure amb la paella destapada, fins que quedin daurats.
Són uns 20 minuts. Els reservem.
Mentre, en la mateixa paella amb una mica d’oli i posem bulb de fonoll laminat, l’anem remenant.
Passats un 2 minuts i afegim el bròquil ja cuit i el suc d’un pot de pebrot escalivat.
Deixem coure tot barrejat 1 minut més. Procurant que quedi suc del pebrot.
En un plat posem una mica de bròquil, de fonoll, quatre rossinyols, suc del pebrot escalivat i el llom de lluç.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Lluç, bròquil, fonoll i rossinyols

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1131 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!