Hamburguesa casolana de vedella

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Carn magra trinxada de vedella
  • Ruca
  • 1Endivia
  • 1Pot de confitura de tomàquet.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt.

1 racions

Utensilis

Motlle.

Elaboració

-En un motlle, hi posem la carn magra trinxada de vedella . Amb l’ajuda de les mans , li acabem de donar la forma que volem i que quedi compacta. Previament, hem posat a la carn sal i pebre negre mòlt.
- Agafem una planxa, posem una mica d’oli , quan està calenta i fiquem l’hamburguesa que hem fet , mitja endivia i deixem coure al gust, donant-li voltes. Uns 10 minuts màxim. La mitja endivia uns 3 minuts cap al final.
- En un plat de base i posem confitura de tomàquet , l’hamburguesa i ruca.
-Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Hamburguesa casolana de vedella

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2732 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: