La meva trufa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de cobertura de xocolata del 75 per cent
  • Nata líquida per muntar
  • Una mica de conyac
  • Sucre
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Dos bols de vidre grans
Una cassola fonda
Un batedor de varetes
Una llengua de plàstic
Un batedora elèctrica amb varetes

Elaboració

Primerament, posem la cassola amb aigua plena fins a la meitat, i el bol de vidre a dintre.
Quan l'aigua comença a bullir, baixem una mica el foc, i posem la cobertura dintre el bol, tot remenant amb el batedor de varetes,
A part, agafem la nata amb un polsim de sucre, i la muntem amb l'ajud de la batedora elèctrica amb les varetes, i quan és muntada, la reservem.
Tot seguit, seguim remenant la cobertura, hi afegim un toc de conyac, i seguim remenant, fins que ja és ben desfeta. A continuació, la retirem del foc, i quan ja està una mica tèbia, anem afegint-hi poc a poc, la nata muntada, tot remenant amb la llengua de baix a dalt, per tal que agafi una mica d'aire.
Quan ja tenim barrejada la cobertura amb la nata, la posem a la nevera perquè agafi cos, fins l'hora de fer-la servir.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: