Patates estofades amb xoriç i costella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres tires de xoriç ( xistorra )
  • Sis tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
  • Un pot de carn de pebrots xoriçers
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Ví blanc
  • Catorze patates mitjanes, pelades
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Sis alls pelats, aixafats

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella de porc i el xoriç.
A mig fregir, afegim : la ceba picolada, els alls, les fulles de llorer, i un got de ví blanc.
Tot seguit, afegim quatre cullerades de carn de pebrots xoriçers i ho remenem amb una espàtula de fusta. A continuació, omplim la cassola amb aigua que cobreixi les carns i deixem que cogui a foc moderat.
Quan les carns ja són cuites, corregim de sal i tot seguit afegim les patates tallades a trossos regulars, ( cascades ) i deixem que cogui tot plegat, fins que les patates són cuites, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: