Capricis de codonyat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de codonyat, tallat a trossos regulars
8 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Per fer aquesta recepta, podeu anar a la meva recepta " bunyols de la tia Tomasa ", i fer la pasta tal com ho explico.
Tant sols hem de substituïr les figues pel codonyat.
Un cop fets els bunyols, els espolsem amb sucre pel damunt, els posem en una safata amb blonda, i ja els podem treure a taula.
3h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1089 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.