Sopa de fesols amb cloïsses

Ingredients

  • Una ceba mitjana
  • Mig kilo de fesols blancs
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Dotze o setze cloïsses grosses
  • All i julivert picats

4 racions

Elaboració

Farem bullir els fesols amb aigua abundant fins que estiguin tous
En un recipient a part, obrirem les cloïsses amb un raget de vi blanc
Picarem i enrossirem la ceba en una paella fins que sigui tova, però no rossa.
Picarem les ametlles , l'all i el julivert
Ho posaem tot a l'olla que hem bullit els fesols, i ho deixarem que cogui uns cinc minuts més.

45min

Notes

Ho servirem ben calent, en un plat fondo, amb tres o quatre cloisses grosses per cap. Deliciós per dinar d'hivern.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: