Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 Cuixes de pollastre de pagès (no molt gran )
- 50 g d’orellanes
- 50 g de prunes
- 50 g de panses
- 8 cebetes petites
- 1 Cabeça d'alls
- 1/2 copa de brandi
- 1/2 copa de vi ranci
- Canyella en branca
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
-Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una paella amb oli d'oliva a foc viu.
-Posem en una cassola de fang el pollastre amb les cebes pelades i els alls sense pelar, amb el mateix oli, i tot a foc lent.
-Flamegem amb el brandi i el vi ranci i hi afegim aigua calenta fins a cobrir just el pollastre, juntament amb la canyella.
-Ho deixem coure uns 60 minuts a foc lent i la cassola tapada.
-Quan el pollastre està gairebé fet el retirarem de la cassola.
-Posem a coure amb el mateix suc les prunes, orellanes i panses, que hem tingut en remull unes dues hores abans amb vi.
-Quan estigui tot cuit, hi tornem a posar el pollastre i ho deixem fent xup-xup uns 15 minuts més.
-Ja es pot servir.
1h 20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies