Pollastre Ras el Hanout

Categoria:
Típica de: Marroc
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pit de pollastre o dues cuixes per persona
  • 1 Ceba
  • 1 Pastanaga
  • Jengibre fresc ratllat
  • 1/2 Got de vi blanc
  • 1 Cullerada sopera de Ras el Hanout ( es pot comprar en conserva ).
  • Nota: No hi ha una recepta única del Ras el hanout, cada cuiner l'elabora d'una manera especial que el caracteritza. La composició sol incloure: pebre negre, comí, cardamom, nou moscada, canyella, pebre vermell, gingebre, etc. Algunes barreges solen portar ingredients exòtics com ara xufa, llavors del Paradís, ...

1 racions

Elaboració

-Piquem la ceba ben petita, tallem la pastanaga a rodanxes, ratllem una mica de gingebre fresc, i els posem a sofregir en una paella fonda o cassola.
-Quan comencin a agafar color, afegim el pollastre trossejat i deixem que es dauri.
-Incorporem les espècies i remenem bé perquè es barregin amb el pollastre i la ceba.
-Posem el got de vi, remenem i deixem coent a foc lent durant uns 20-25 minuts tapant la cassola, al cap dels quals, el pollastre estarà tendre i la salsa haurà adquirit consistència melosa.
-Servir acompanyat d'un arròs basmati o cous-cous (opcional)

30min


Recepta de cuina de Pollastre Ras el Hanout

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: