Puré de poma per guarnicions

Categoria:
Tipus de plat:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quinze pomes tipus Golden
  • Aigua
  • Un got de ví blanc
  • 50 grams de mantega enpomada
  • Un polsim de sucre
  • Un polsim de nou moscada

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una premsadora ( passapurés )
Un bol de vidre gran
Un estri per treure el cor a les fruites

Elaboració

Primerament, pelem, traiem el cor a les pomes i les tallem a trossos menuts.
Seguidament, les posem a la cassola amb: un rajolí d'aigua, un rajolí de ví blanc, la mantega, i un polsim de sucre i nou moscada.
Deixem que cogui a foc mitjà fins que la poma és ben cuita.
Tot seguit, la passem per la premsadora, la corregim de gust, i la posem en un bol de vidre per guardar-la a la nevera fins el moment de fer-la servir.

1h

Notes

Aquesta recepta, és més aviat una guarnició sobretot per plats de carn, caçera, aus o aviram.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: