Puré de poma per guarnicions
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Confitures

Ingredients
- Quinze pomes tipus Golden
- Aigua
- Un got de ví blanc
- 50 grams de mantega enpomada
- Un polsim de sucre
- Un polsim de nou moscada
10 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una premsadora ( passapurés )
Un bol de vidre gran
Un estri per treure el cor a les fruites
Elaboració
Primerament, pelem, traiem el cor a les pomes i les tallem a trossos menuts.
Seguidament, les posem a la cassola amb: un rajolí d'aigua, un rajolí de ví blanc, la mantega, i un polsim de sucre i nou moscada.
Deixem que cogui a foc mitjà fins que la poma és ben cuita.
Tot seguit, la passem per la premsadora, la corregim de gust, i la posem en un bol de vidre per guardar-la a la nevera fins el moment de fer-la servir.
1h
Notes
Aquesta recepta, és més aviat una guarnició sobretot per plats de carn, caçera, aus o aviram.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12144 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.