Conill estofat amb patates i olives negres d'Aragó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill d'un quilo i mig ( aproximadament )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Un cullerot de tomàquet fregit
  • Un got de vi ranci
  • Sis patates cascades
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Quatre alls pelats
  • Julivert picolat
  • Una culleradeta de xocolata en pols
  • Mig fetge del conill fregit
  • Aigua mineral

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Una paella petita

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli sofregim el conill salpebrat.
Quan el conill és mig rosset afegim: els alls aixafats, la ceba picolada, el llorer i un cullerot de tomàquet fregit.
Quan tot plegat és ben fregit afegim: el vi ranci i l'aigua que cobreixi el conill, i deixem que cogui a foc baix. A part, en una paella petita amb un raig d'oli fregim mig fetge del conill, i un cop fregit, el posarem en el pot de la batedora juntament amb: julivert, un all pelat, pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, una culleradeta de xocolata, i un raig d'aigua. Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola amb el conill.
Seguidament, pelem les patates, les casquem a trossos regulars i les afegim a la cassola
juntament amb les olives negres.
Corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que les patates i el conill estiguin cuits.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1446 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: