Careta de porc (orella i morro), amb popets i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una careta de porc, sencera (orella i morro)
  • Tres carabassons mitjans
  • 600 grams de popets congelats, 40/60 (40/60, popets per quilo)
  • Aigua
  • Sal
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Una picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
  • Julivert picolat
  • Tres alls pelats
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal, mitja ceba, una branca d'api, dues fulles de llorer, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure la careta de porc, un cop neta de pels, tallada en dues meitats. Quan la careta ja és cuita, l'escorrem i la reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els popets a foc baix, fins que estiguin cuits, i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els carabassons sense pelar, tallats a trossos regulars. Quan són cuits, els escorrem i reservem.
A continuació, posem: els popets i el carabassó en una cassola de terrissa, i tot seguit afegim la careta de porc, tallada a trossos més aviat petits.
Seguidament, afegim quatre cullerots de picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica,
donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!