Rèmol al forn amb patates a lo pobre i salsa de cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de rèmol d'uns 250 grams, aproximadament
  • Patates a lo pobre per quatre racions( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Salsa de cervesa ( la trobareu a les meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Quatre alls aixafats
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Una safata per fer les patates a lo pobre
Quatre plats plans, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, farem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservarem.
Tot seguit, farem la salsa a la cervesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservarem damunt la planxa calenta.
Seguidament, agafem els talls de rèmol, els salpebrem i els posem en una safata fonda per anar al forn juntament amb: un bon raig d'oli, un raig de vi blanc i els quatre alls aixafats.
Tot seguit, ho enfornem a 180º, fins que veiem que el rèmol és cuit.
En el moment de servir-ho, posem un llit de patates en el plat, i seguidament, posem el rèmol damunt. Ja per acabar el plat, afegim una mica de salsa de cervesa per sobre, ho espolsem amb una mica de julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula, en plats individuals.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: