Entrecot d'Angus a la brasa
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Entrecot de carn Angus d’uns 350 g
- Oli d’oliva
- Sal normal
- Sal gruixuda tipus Maldon
- Pebre negre mòlt
1 racions
Utensilis
Barbacoa.
Elaboració
Fem foc en una barbacoa. Millor amb llenya que amb carbó. També es pot fer a la planxa.
Mentre posem pebre al gust, a la carn Angus.
Quan la barbacoa està al punt (tot és brasa), hi posem l’entrecot d’Angus, amb una mica de sal normal i molt poc oli. Si mentre coem la carn s’encén alguna brasa, hi tirem un grapat de sal.
El temps de cocció és molt relatiu. Jo, un parell de voltes per costat i llestos. Uns 4 minuts.
Ja es pot servir. Normalment, s’acompanya amb patates fregides o carbassó fregit, que haurem fet prèviament. En el moment de servir, hi tirem una mica de sal tipus Maldon.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.