Patates amb ou dur i vinagreta

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Patates mitjanes (1 per persona)
  • 2 Ous durs
  • Sal
  • Oli d'oliva

Per la vinagreta:

  • 1 Rovell d'ou dur
  • 2 Grans d'all
  • Sal
  • Vinagre
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

De les patates:

En una olla amb aigua, bullim les patates amb pell. Mentre, fem tres ous durs en un cassó.
Quan les patates estan fredes, les pelem i tallem a rodanxes una mica gruixudes i les posem de base en una safata de vidre. Hi posem sal per sobre i una mica d'oli.
Tallem a trossos, dos dels tres ous durs i els tirem per sobre les patates.
Entre bullir les patates i fer els ous durs, són uns 20 minuts.

De la vinagreta:

En un morter, hi piquem els dos grans d'alls, hi posem una mica de sal i el rovell de l'ou dur. Hi afegim una cullereta de vinagre i quatre d'oli. Ho remenen tot, molt bé. Ha de quedar bastant líquid. Són uns 10 minuts.
Per acabar el plat:
A la safata on hi han les patates amb els trossos d'ou dur, hi tirem per sobre la vinagreta. Posem la safata a la nevera. Uns 20 minuts abans de menjar-les , traiem la safata de la nevera i ja es poden servir.

35min


Recepta de cuina de Patates amb ou dur i vinagreta

La safata amb les patates a punt.

Recepta de cuina de Patates amb ou dur i vinagreta

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: