Llibrets de salmó amb formatge i bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La meitat d'un salmó gran
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Setze llesques de formatge tipus tranxetes
  • Setze talls de cansalada fumada, tallada ben prima
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana, per la farina
Un atuell de plàstic, pel pa ratllat
Un bol de vidre gran, per l'ou batut
Paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Un ganivet filetejador
Vuit escuradents

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del ganivet filetejador, tallem el salmó en filets no massa gruixuts, i els anem posant damunt el marbre de la cuina.
Seguidament, damunt de cada filet, posem: un tall de formatge, dues tires de cansalada, que no sobresurtin del filet, i acabem amb un altre tall de formatge. Seguidament, ho tapem amb un filet de salmó, posem un escuradents per segellar-ho, ho passem per farina, ou batut i pa ratllat, i ho fregim amb l'oli ben calent, fins que veiem que els llibrets, són una mica rossets, i els traiem tot posant-los damunt el paper de cuina,per treure l'excés d'oli.
En el moment de servir, els posem en la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: