Crema freda d'espĂ rrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos manats d'espĂ rrecs verds, de cultiu
  • Una patata mitjana
  • Nata lĂ­quida
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Nou moscada en pols

4 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Un colador fĂ­
Una gerra gran, de vidre
Quatre escudelletes de porcellana
Un batedor de varetes
Una paella petita
Una batedora elèctrica

ElaboraciĂł

Primerament, en un cassĂł amb aigua i sal, bullim els espĂ rrecs verds, fins que sĂłn cuits al "dente ". Reservem uns sis espĂ rrecs, i els picolem.
Tot seguit, en un cassó gran, posem a coure una patata pelada, i els espàrrecs ja cuits amb un litre d'aigua mineral, i un polsim de sal. Quan tot plegat Ês cuit, passem la batedora elèctrica i ho colem amb l'ajud del colador fí.
Seguidament, ho fiquem en el cassĂł hon acabarem de fer la crema, i ho remenem amb el batedor de varetes. Ho corregim de sal i nou moscada en pols,afegim un raig de nata lĂ­quida, ho retirem del foc, i ho deixem refredar.
A continuaciĂł, ho fiquem en una gerra de vidre, i ho posem a la nevera fins el moment de servir-ho. Passades unes hores, omplim les escudelletes fins gairebĂŠ a dalt de tot, espolsem una mica d'espĂ rrecs picolats pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema freda d'espĂ rrecs verds

Enllaça aquesta recepta:

1705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!