Broquetes de llagostins amb puntes d'espàrrecs blancs, i salmó fumat, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 llagostins, de mida grossa
  • Vuit puntes d'espàrrecs blancs, gruixuts
  • Vuit talls de salmó fumat
  • Salsa rosa [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Vuit broquetes de fusta
Una safata plana, de porcellana blanca
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un cassó gran
Una safata plana, metal·lica

Elaboració

Primerament, pelarem els llagostins i els courem amb aigua i sal uns set minuts.
Quan siguin cuits, els refredarem amb aigua amb glaçons de gel, i els reservarem.
A part, farem la salsa rosa, com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, muntarem les broquetes de la següent manera : primer, punxarem un llagostí, seguirem amb una punta d'espàrrec enbolicada amb un tall de salmó, seguirem amb un llagostí, després amb un espàrrec amb salmó, i acabarem la broqueta, amb un llagostí.
Seguidament, les posarem ben planes en la safata de porcellana blanca, i amb l'ajud de la mànega pastissera farem un fil de salsa rosa a lo llarg de cada broqueta, i ja les podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: