Magret d'ànec amb escalivada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Magrets d’ànec d’uns 350 g cadascun.
  • 2 Paquets d’escalivada casolana envasada al buit
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º C. Traiem els magrets de la nevera i els deixem, amb la pell cap amunt, en una safata de forn.
Amb un ganivet ben esmolat, fem incisions sobre la pell. Salpebrem per les dues cares amb sal fina i pebre mòlt, més generosament sobre la cara que té pell.
Untem la carn, però no la pell, amb oli i un pinzell. La posem a la safata, amb la pell cap amunt.
Quan el forn està calent, introduïm la safata amb el magret.
Deixem coure 5 minuts. Donem la volta al magret, amb una pinça gran. Deixem coure, amb la carn cap amunt, 5 minuts una altra vegada. Tornem a repetir l'operació per capgirar una última vegada. Ha de quedar una mica cru per dins. Finalment, el tallem a trossos per servir-lo
En una paella amb una mica d’oli, escalfem l’escalivada.
En un plat, posem els trossos de magret d’ànec acompanyats amb escalivada.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Magret d'ànec amb escalivada

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: