Ous ferrats de pagès

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 1 Llesca de pa de pagès

1 racions

Elaboració

Agafem una paella (preferiblement antiadherent) i la posem al foc. Deixem que s'escalfi durant 1 minut i li tirem un raig d'oli d'oliva fins que cobreixi el fons de la paella, deixem que l'oli s'escalfi uns 30 segons fins que surti una mica de fum.
Tirem l'ou sobre l'oli bullent. En aquest moment reduïm i deixem el foc a un nivell mitjà-alt.
En menys d'un minut començaran a posar-se marrons les vores de l'ou. Agafem una espàtula i llancem una mica d'oli de la paella per sobre l'ou, (d'aquesta manera ens assegurarem que quedi tot ben fet) i deixem que s'acabi de cuinar de mig a un minut (fins que tota la clara quedi opaca).
Apaguem el foc i amb una espàtula fina posem amb cura l'ou al plat. Afegim una mica de sal.
A punt per degustar-lo mullant pa de pagès.

4min

Notes

Aconseguir un ou ferrat perfecte (clara ben feta, rovell líquit i puntes cruixents) no és tasca fàcil.


Recepta de cuina de Ous ferrats de pagès

En el plat per degustar-los

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: