Colomins escabetxats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos colomins nets, tallats en dues meitats a lo llarg ( quatre meitats )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Una branca de farigola
  • Una branca de romaní
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba tallada en juliana
  • Sis alls aixafats amb pell
  • Una pastanaga tallada a rodelles
  • Un got de vi blanc
  • Un got de vinagre
  • Un got d'aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa

Elaboració

Primerament, netegem els colomins, els tallem en quatre meitats a lo llarg, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir : la ceba, els alls , el llorer, la farigola, el romaní, els grans de pebre negre, i la pastanaga tallada a rodelles fines. Qan tot plegat és ben fregit, afegim : un got de vi blanc i un de vinagre.
Quan ja ha reduït, afegim el got d'aigua, deixem que arrenqui el bull, afegim els colomins salpebrats, baixem el foc, i a foc baix amb la cassola tapada, deixem que cogui fins que els colomins estiguin en el seu punt de cuits. Tot seguit, corregim de sal, deixem que s'acabin de coure cinc minuts més, i ja els tenim llestos per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: