Supremes de rap amb romesco, mongetes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze supremes de rap
  • Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Un got de conyac
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera mitjana
Una paella gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, saltegem els bolets escorreguts salpebrats. Quan ja han perdut tota la seva aigua, els reservem.
Seguidament, a la cassola marinera, fiquem un got de conyac i el flamegem. Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes. Seguidament, afegim el fumet de peix, i seguim remenant amb el batedor.
A continuació, afegim les supremes de rap salpebrades, posem el foc baix, i deixem que coguin a foc lent. Quan les supremes són gairebé cuites, afegim les mongetes i els bolets, corregim de sal, ho espolsem amb julivert picolat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!