Rabassoles farcides de foie amb salsa de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Rabassoles fresques
  • 200 g de Ceps frescos
  • 200 g de Foie fresc
  • ½ Got de crema de llet.
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Alls
  • 1 Porro
  • ½ Got de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, posem la ceba tallada ben petita a coure amb els alls, amb una mica de sal.
Quan porta uns 5 minuts hi afegim el porro tallat petit. Tot ha de quedar ben cuit.
Un cop daurada, la ceba, hi posem els ceps ben nets i sense terra i els ofeguem.
A tot aquest sofregit, hi afegim la quarta part del foie per donar sabor a la salsa.
Hi afegim la meitat de la crema de llet i el gotet de vi blanc.
Ho batem amb la batedora elelèctrica fins que quedi una crema suau.
En una paella amb una mica d'oli, donem un toc de cocció d'uns 10- 15 minuts a les rabassoles (aquest bolet és aconsellable en fresc a que tingui un mínim de 15 mn de coccio, per evitar problemes de toxicitat).
Agafem les rabassoles i observem que tenen un orifici, per aquest orifici, les omplim amb la massa feta i amb el foie barrejat amb la resta de la crema de llet.
Introduïm dintre de les rabassoles, la barreja anterior, amb una xeringa sense l'agulla.
Posem les rabassoles, ja farcides a la cassola uns 5 minuts i les barregem amb la salsa. Ho provem de sal.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Rabassoles farcides de foie amb salsa de ceps

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!