Magret d'ànec a la mel amb puré de castanyes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Magret d’ànec
  • 2 Cullerades de mel
  • 1 Cullerada ben plena de Brovil (extracte de carn)
  • 2 Cullerades de crema fraîche
  • 60 gr. de mantega
  • 100 gr. de puré de castanyes
  • 400 gr. de patates
  • Sal
  • Pebre
  • Mango (opcional)
  • Flocs de castanyes deshidratades (opcional)

2 racions

Elaboració

Fem bullir les patates pelades i tallades a bocins en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
Les escorrem i passem per un passa- pures o les aixafem amb una forquilla. Hi barregem la mantega.
Barregem el puré de castanyes amb la crema freîche i hi ho afegim a les patates amb mantega. Ho remenem tot molt bé .
Fem talls romboïdals, cada tres cm aprox., a la part de la pell del magret , fins arribar a la carn.
Salpebrem la peça al nostre gust.
En una paella al foc, i sense gens d’oli, comencem per coure el magret per la part de la pell uns 7 -8 minuts.
Retirem de tant en tant l’oli que es va fent. Coem el magret, uns 4-5 minuts per l’altre cantó, més estona si un agrada més feta.
Reservem LA CARN uns 30 minuts com a mínim, abans de tallar-la
En una cassola, hi posem 200 ml d’aigua, l'extracte de carn i la mel.
Ho reduïm fins que quedi una salsa que comenci a napar la cullera. Si volem la podem tallar amb una mica de l'oli de coure el magret.
La reservem.
Fem petits quadrats amb un tall de mango
Per emplatar, al plat hi posem una base del puré de patates-castanyes, a sobre un parell de talls del magret , i hi aboquem per sobre dues o tres cullerades de la salsa i uns petits quadrats de mango.

35min


Recepta de cuina de Magret d'ànec a la mel amb puré de castanyes

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2541 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: