Guisat de botifarra amb bolets , patates i olivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 gr. de botifarra crua
  • 800 gr. de patates
  • 400 grs de bolets variats ( ceps, rossinyols, rovellons, …)
  • 1 pot d’olivada negra
  • Brou de carn pre-cuinat
  • Oli d’oliva
  • 4 Dents d’all
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a daus , les posem en una olla amb sal i aigua i que es facin uns 10 minuts
Tallem la botifarra a trossos d’un cm. més o menys i els saltem uns 5 minuts.
Fem el mateix amb els bolets, previament els hem rentat.
Posem en una cassola de fang les patates i just les cobrim amb el brou de carn , quan portem uns 5 minuts , hi afegim la botifarra i els bolets i que faci xup xup uns 5 minuts més. Finalment i repartim l’olivada amb una cullereta.
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Guisat de botifarra amb bolets , patates i olivada

A la cassola acabat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: