Escamarlans freds amb salsa romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Divuit escamarlans de mida gran(sis per persona)
  • Salsa romesco(la podeu trobar a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Una branca d'api
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Una fulla de llorer
  • Una escarola perruqueta
  • Vinagreta de Móden(la trobareu a les meves receptes)

3 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una safata plana de porcellana blanca
Una salsera de porcellana blanca amb el seu caçonet

Elaboració

Primerament, pelem els escamarlans tot deixant la cua per pelar.
La manera mes senzilla de pelar els escamarlans, és apretar pels costats fins trencar la part de les punxes, i aixi és més pràctic de pelar-los.
Seguidament, en una cassola amb aigua, sal, el llorer, l'api i un grapat de grans de pebre negre, fiquem a coure els escamarlans durant deu minuts, i seguidament els refredem amb aigua freda. Tot seguit, fem la salsa de romesco com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en una salsera i la reservem.
A continuació, netegem l'escarola perruqueta, i la fiquem ben esmicolada tot fent un llit en el fons de la safata de porcellana. Tot seguit, ho salpebrem, hi afegim una mica de vinagreta de Mòdena i per acabar el plat, repartim d'una manera abellidora els escamarlans, i ja podrem treure la safata a taula, acompanyada de la salsera amb el romesco.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: