Espatlletes de conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlletes de conill
  • Samfaina(la trobareu a les meves receptes com a " la meva samfaina ")
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una safata plana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim les espatlletes salpebrades fins que són ben daurades i les reservem en la safata plana.
Seguidament en la mateixa cassola, fem la samfaina com explico a la meva recepta i quan està ben confitada afegim les espatlletes i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts i ja les tindrem llestes per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: