Truita hortolana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Ous de pagès
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Carbassó
  • 1 Albergínia
  • 1 Carxofa
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1/2 Pebrot verd
  • 1 Ceba mitjana
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Preparem els ingredients segons el tipus: rentar, tallar, pelar,…
En una paella amb una mica d’oli, hi posem la ceba tallada a grills prims , els pebrots tallats a daus petits i la carxofa tallada a grills prims, amb una mica de sal. Deixem coure uns 5 minuts sense remenar-ho i procurant que el pebrot quedi sempre a sobre. Continuem la cocció uns 15 minuts , anant remenant. El foc baix.
Mentre fem la ceba, els pebrots i la carxofa, en una altre paella amb una mica d’oli, hi posem el carbassó tallat a daus petits amb una mica de sal, el foc alt i deixem coure uns 5 minuts. Tirem el carbassó sense gens d’oli, a l’altre paella.
A la paella amb l’oli de fer el carbassó, hi posem l’albergínia tallada a daus prims, deixem coure uns 5 minuts amb el foc alt.
Mentre fem tot això, tenim en una altre paella la patata tallada a daus prims que es va fent , durant uns 10 minuts.
A la paella on tenim la ceba, els pebrots i el carbassó, hi tirem l’albergínia i la patata.
Deixem coure tot junt a foc mitjà entre 10 i 15 minuts.
Ho posem tot en una paella nova per evitar que quan tirem l’ou s’enganxi.
Batem els ous en un bol i els tirem a la paella sobre els ingredients i remenem bé. Quan l’ou quedi cuit , girem la truita i la deixem coure uns 2 o 3 minuts.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Truita hortolana

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: