Cabrit rostit a la cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn de cabrit màxim de 4 anys (12 costelles, 12 mitjanes i altres trossos de cabrit )
  • 3 Cebes
  • 2 Tomàquets madurs
  • 6 Dents d’all sense pelar
  • 1 Copa de vi ranci o de Xerés sec
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 1 Fulla de llorer
  • 3 Nyores seques
  • Oli d’oliva
  • Llard

6 racions

Elaboració

Salpebrem el cabrit i l’enrossim en una cassola amb oli i llard.
Hi afegim la ceba tallada a quarts , el tomàquet també tallat a quarts , la fulla de llorer, les nyores seques partides per la meitat i els dents d’all sense pelar.
A mitja cocció, uns 20 minuts, hi tirem el vi ranci o de Xerés sec i el deixem reduir.
El deixem acabar de coure amb la cassola tapada. Uns 10 minuts.
Si cal hi afagim aigua.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Cabrit rostit a la cassola
A la cassola acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: