Saltat d'espinacs amb musclos i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de vianda de musclos congelada
  • 300 grams de gambes pelades
  • 500 grams d'espinacs congelats
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Tres alls aixafats
  • Sal
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Un Wok mitjà
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, i un cop cuits, els escorrem, els picolem amb un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en un Wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de vi blanc.
Tot seguit, afegim els musclos, les gambes i els espinacs, corregim de sal, donem unes sacsejades amb el mateix wok, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem treure a taula en el mateix Wok, amb un plat de fusta a sota.

1h

Notes

L'estri adient per fer aquesta recepa és el Wok.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!