Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba

Ingredients

  • 7 Cuixes de pollastre
  • 4 o 5 Cebes
  • 4 o 5 Patates
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Romaní

6 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, hi posem les cebes ben picades i les deixem coure uns 20 minuts. Ho reservem. Pelem les patates, les netegem i tallem en rodanxes. Les reservem. Agafem una safata de forn, hi posem una mica d’oli, de base la ceba i sobre les patates a rodanxes. Preescalfem el forn a 180 graus. Salpebrem les cuixes de pollastre, les posem a la safata sobre les patates amb una mica de romaní per sobre. Deixem coure uns 60 minuts. Ja es pot servir el plat.

1h 20min


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba

El pollastre acabant de sortir del forn.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: