Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba
Ingredients
- 7 Cuixes de pollastre
- 4 o 5 Cebes
- 4 o 5 Patates
- Sal
- Oli d’oliva
- Pebre negre mòlt
- Romaní
6 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, hi posem les cebes ben picades i les deixem coure uns 20 minuts. Ho reservem. Pelem les patates, les netegem i tallem en rodanxes. Les reservem. Agafem una safata de forn, hi posem una mica d’oli, de base la ceba i sobre les patates a rodanxes. Preescalfem el forn a 180 graus. Salpebrem les cuixes de pollastre, les posem a la safata sobre les patates amb una mica de romaní per sobre. Deixem coure uns 60 minuts. Ja es pot servir el plat.
1h 20min

Etiquetes:
Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies