Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba

Ingredients

  • 7 Cuixes de pollastre
  • 4 o 5 Cebes
  • 4 o 5 Patates
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Romaní

6 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, hi posem les cebes ben picades i les deixem coure uns 20 minuts. Ho reservem. Pelem les patates, les netegem i tallem en rodanxes. Les reservem. Agafem una safata de forn, hi posem una mica d’oli, de base la ceba i sobre les patates a rodanxes. Preescalfem el forn a 180 graus. Salpebrem les cuixes de pollastre, les posem a la safata sobre les patates amb una mica de romaní per sobre. Deixem coure uns 60 minuts. Ja es pot servir el plat.

1h 20min


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba

El pollastre acabant de sortir del forn.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11215 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: