Estofat de xai amb pebrots del Padron

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de Carn de xai (del pit i braons)
  • 2 Cebes
  • 2 Pastanagues
  • 2 Tomàquets
  • 3 Dents d'all
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 1 Got d'aigua
  • 2 Fulles de llorer
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebrots del Padron

4 racions

Elaboració

Piquem les cebes, tallem en rodanxes les pastanagues, pelem les dents d'all i partim els tomàquets a trossos.
Tallem la carn a trossos mitjans i els braons sencers.
En una cassola amb una mica d'oli, quant està calent,
ofegem durant 20 minuts la carn en l'oli
Hi afegim les pastanagues, tomàquets , alls, cebes, llorer, pebre, vi blanc i un dels gots d'aigua.
Tapem la cassola i a foc lent ho deixem coure durant 2 hores.
A part, fregim els pebrots del Padron, com acompanyament del plat. Els reservem.
Quan hàgim comprovat que la carn està tendra, ja podem servir el plat acompanyat dels pebrots.

2h 30min


Recepta de cuina de Estofat de xai amb pebrots del Padron

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: