Bacallà amb salsa de tomàquet natural

Ingredients

  • 8 Talls de morro o llom de bacallà dessalat (1Kg, aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal

Per a la salsa de tomàquet :

  • Un pot de tomàquet natural triturat de 500 g
  • 1 Ceba petita ratllada
  • 1 o 2 Dents d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

De la salsa de tomàquet:

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva, enrossim la ceba i els alls picats, hi afegim el tomàquet triturat i una mica de sal. Ho remenem a foc mig fins i deixem coure uns 25 minuts , fins que la salsa es torni espessa. La tastem i retirem del foc. Si el gust és àcid, hi afegim una mica de sucre.

Del bacallà:

Deixem el bacallà dins d'una escorredora amb la pell a la part de dalt perquè vagi perdent l'excés d'aigua. Sequem els talls de bacallà amb paper de cuina. Mentre, s’està fent la salsa de tomàquet , quan queden uns 10 minuts per està acabada, enfarinem el bacallà una mica. El fregim per totes les cares en una paella amb oli d'oliva ben calent fins que els talls siguin rossos. Uns 5 minuts per costat. Traiem els talls fregits, els sequem amb paper de cuina perquè no quedin massa oliosos. Així, escurcem el temps total d’elaboració del plat.

Per acabar el plat:

Posem en un plat , dos talls de bacallà per persona i al costat la salsa de tomàquet. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Bacallà amb salsa de tomàquet natural

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: