Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de Cols de Brussel·les
  • 150 g de Col arrissada (o de Milà)
  • 1 Pots casolà de pebrots del piquillo
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre vermell de la Vera
  • Herbes aromàtiques

1 racions

Elaboració

Netegem amb aigua els dos tipus de col, comprat empaquetats. Les cols de Brussel·les més grans les partim per la meitat i tallem a trossets les fulles de col arrissada.
En un bol gran de vidre amb tapa, hi posem les cols i el cobrim d’aigua però no del tot, també hi afegim una mica de sal.
Posem el bol al microones. Deixem coure 20 minuts. Escorrem les cols i les reservem.
Barregem els dos tipus de col en el bol i amb un ganivet, ho piquem perquè no quedin trossos grossos.
En un plat, hi posem la barreja de cols i per sobre tres pebrots del piquillo, hi tirem per sobre pebre vermell de la Vera i herbes aromàtiques.
Ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
Si cal, posem el plat 2 minuts al microones i ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

728 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!