Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres

Ingredients

  • 160 g d’arròs bomba
  • 4 Gambes
  • 4 Calamarcets que ens han netejat al mercat.
  • 1 Manat petit d’alls tendres.
  • 1 Ceba
  • 3 Grans d’all
  • 3 Tomàquets
  • Brou de peix
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

2 racions

Elaboració

Saltegem a foc viu amb oli d’oliva verge els calamarcets tallats a rodanxes , uns 3 minuts i els reservem.
Sofregim lentament a la mateixa cassola la ceba tallada molt fina, després els alls ben picats i finalment els tomàquets sense pell ni llavors, fins a obtenir un sofregit concentrat.
Incorporem els calamarcets que havíem reservat i ofeguem tot el conjunt a foc fluix durant 15 minuts amb el brou de peix.
En una paella, quan l’oli està calent saltegem les gambes , uns 2 minuts i les reservem. Tallem els alls tendres molt petits i els saltegem a la mateixa paella uns 2 minuts.
Salpebrem i distribuïm l'arròs a la cassola anterior amb el brou de peix . Ho fem coure uns 13 minuts . Incorporem les gambes i els alls tendres molt picats. Deixem coure tot junt uns 5 minuts. Deixem reposar uns 2 minuts i ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres

L'arròs acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: