Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres
Ingredients
- 160 g d’arròs bomba
- 4 Gambes
- 4 Calamarcets que ens han netejat al mercat.
- 1 Manat petit d’alls tendres.
- 1 Ceba
- 3 Grans d’all
- 3 Tomàquets
- Brou de peix
- Oli d’oliva verge
- Sal
2 racions
Elaboració
Saltegem a foc viu amb oli d’oliva verge els calamarcets tallats a rodanxes , uns 3 minuts i els reservem.
Sofregim lentament a la mateixa cassola la ceba tallada molt fina, després els alls ben picats i finalment els tomàquets sense pell ni llavors, fins a obtenir un sofregit concentrat.
Incorporem els calamarcets que havíem reservat i ofeguem tot el conjunt a foc fluix durant 15 minuts amb el brou de peix.
En una paella, quan l’oli està calent saltegem les gambes , uns 2 minuts i les reservem. Tallem els alls tendres molt petits i els saltegem a la mateixa paella uns 2 minuts.
Salpebrem i distribuïm l'arròs a la cassola anterior amb el brou de peix . Ho fem coure uns 13 minuts . Incorporem les gambes i els alls tendres molt picats. Deixem coure tot junt uns 5 minuts. Deixem reposar uns 2 minuts i ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.